Jukka kemppinen siirtyy 1. sijalle

Risto Koivula , 3/3/2013 9:09:24 PM, 369189

Lainaus: Risto Koivula , 11.02.2013 10:20:27, 368599
Lainaus: Risto Koivula , 29.01.2013 18:16:31, 368296
Onnistuin bongaamaan aivan uuden Lenin-disinformaatiopläjäyksen, jonka etemistä aion aina välillä tsekata Googlesta...

Dashkova”: ” Lenin- "If for the sake of Communism it is necessary for us to destroy 9/10ths of the people, we must not hesitate."

Linkin ilmoittama lähde ”Griffin post” ei johda minnekään, sen niminen palsta on, mutta ihan eri asioista.

Tuo ”tieto” on 7.12 ”lainattu” Iltasanomien palstalle:

Sekä Näkkärille tähän viestiin, jossa kaikki muutkin sitaatit ovat joko tekaistuja tai väärin käännettyjä (tässä kommenttiviestistä):

Nyt pistetään aivan uusi ”neitseellinen” Lenin-disinformaatiolinkki seurantaan: koska se tulee ”uutisena” (sivulauseessa tietysti, ensi alkuun) YLE:ltä, koska Hesarilta, Usarilta, Alkkarita (Iltalehdeltä siis tuli jo), Kansan uutisilta, Tiedonantajalta, Suomen Pilastokeskukselta, "Euroopan neuvostolta", EU:n "direktiivinä".

Ja millainen ”tapettava stalinsitihörhö” jokainen on, joka puolella tavulla uskaltaa epäillä jotakin väärennöstä...


Otaniemen ja eräiden muidenkin ylopistojen "professori" ja "dosentti" Jukka Kemppinen SISÄLLÖNTUOTTAA itsensä toiselle (2.) sijalle (120 milj, eli kaikkin NL: n asukkaat Stalinin noustessa pääsihteeriksi miinus 2. maailmansodan kaatuneet!) yllä mainitun YLE:n Sotshin julkiskitsoklovnin jälkeen ("150 milj Stalinin uhria")... :

http://kemppinen.blogspot.fi/2008_09_01_archive.html

http://kemppinen.blogspot.fi/2008/09/venjn-hpemttmyys.html

Kemppinen:

(Dr. Jukka Kemppinen, b. 1944, former professor (Information Law), former judge (Court of Appeals), reader (German "Dozent") (IPR, Information Law, Cultural History). Author (poetry, fiction, non-fiction) and translator from so many languages; far more than 1 000 articles in reviews, journals, magazines, newspapers; television, broadcasts. Please, feel free to comment.
13. syyskuuta 2008)

Venäjän häpeämättömyys

Hiukan tunteellisesti: Saksan ja Ranskan tuhatvuotisen sodan päättyminen on yksi elinaikani uskomattomia käänteitä – Euroopan hiili- ja teräsunioni, myöhempi EEC ja nykyinen EY.

Willy Brandtin ”Warschauer Kniefall” eli polvistuminen Varsovan muistomerkillä 1970 oli joidenkin mielestä turhaa teatraalisuutta, joidenkin mielestä käännekohta kansallisen häpeän yksiselitteisenä tunnustuksena.

DDR ei tuntenut aihetta häpeään; väitetään että sieltä tullut diplomaatti olisi puhunut Suomen Lapissa olevista länsisaksalaisten kaatuneiden hautausmaista.

Olen etsinyt silmä kourassa suomalaisten juristien häpeän osoituksia vuoden 1918 tuomioista, joita oli langettamassa melkein koko suomalainen lakimieskunta. Voin vakuuttaa, ettei löydy vähällä.
Kuuntelin muutamia vuosikymmeniä, esittäisikö edes seuraava sukupolvi pahoittelunsa 1930-luvun oikeistoliikkeiden ylilyönneistä. Yleensä ei kuule muuta kuin älyllisesti ala-arvoisia jupinoita ”sellaisista ajoista”.

Niinpä tuli puheeksi – radio-ohjelmassa – miksi Venäjä ja venäläiset eivät häpeä. Totta: jotkut sanovat olleensa itsekin stalinismin uhreja, ja on siinä perää.

Pääsyy, sanoi Juhani Forsberg toistaen tunnetun lauseen: Neuvostoliitto ja neuvostokansa kärsivät niin kuvaamattomat tappiot kukistaessaan fasismin, että he ja heidän jälkeläisensä ovat pysyvästi saamamiehiä ihmiskunnan tai ainakin Euroopan historiassa. Heillä ei ole syytä hävetä. Eikä katua.

Laski sen miten laski, tappiot olivat valtavat, pohjattomat. Silti en pidä siitä, että läntiset valtiomiehet ja –naiset osallistuvat uudelleen aloitettuihin voitonjuhliin.

Suuhun nousee karvas maku, johon ei ole lääkettä. Kuulun niihin, jotka uskovat Leninin + Stalinin ja Hitlerin samanlaisuuteen. Ilman Leninin ja Stalinin maailmanvallankumoushanketta, jota pidän totena, Hitlerillä ja hänen puolueellaan ei olisi ollut kasvualustaa eikä menestymisen mahdollisuutta.

Sisällissota, Stalinin toimet 1930-luvulla ja Itä-Euroopan sorto 1945-1989 vertautuvat Hitlerin hallintoon kaasukammioita lukuun ottamatta.

Silti Stalinin leireillä koki ennenaikaisen kuoleman kaksi – kymmenen kertaa enemmän ihmisiä kuin Hitlerin leireillä. Pari miljoonaa sotilasta kaatui tai kuoli järjettömän sodanjohdon seurauksena. ”


RK: Eli Hitlerin LEIREILLÄ tapettiin 12 miljoonaa ihmistä, joista puolet juutalaisia, YK on kriminalisoinut vuonna 2007 näiden toteennäytettyjen fasisminuhrien vähättelyn.

Mutta ”SISÄLLÖNTUOTANNON professori” (nyt lopulta selvisi sekin, mitä sekin tarkoittaa!), ”Stalinin leireillä tapettiin jopa 120 miljoonnaa ihmistä”! (Joku voi luulla tuota ”tieteeksi”, kun sanoja on ”professorikin”!)

Kun Stalinin aikaisintaan voidaan katsoa ”nousseen valtaan”, eli puoluesihteeriksi v. 1923, NL:ssa oli 140 miljoonaa asukasta.

Hän kuoli 30 vuotta myöhemmin 1953, jolloin NL oli juuri saavuttanut uudelleen sotaa edeltäneen väkilukunsa 193 miljoona.

Koska II maailmansodan takia kuoli tasan 20 miljoonaa Neuvostoliiton kansalaista (suurin osa taistelijoita, niistä lopuista taas huomattava osa oli Hilerin ”leiritettyjä”), niin

"alan" professorin Jukka Kemppisen TUOTTAMAN SISÄLLÖN mukaan ”Stalinin leireillä” ja maailman- sodassa kuoli yhteensä YHTÄ PALJON KUIN NL:SSA OLI OLLUT VÄKEÄ STALININ NOUSTESSA VALTAAN! Ilmeisestikin VAIN LEIREILLÄ JA SODASSA ylipäätään kuoltiin ollenkaan NL:ssa! Mutta silti tuo ei "täsmää": vuo- sina 1923 - 1938 kuoli kaikkiaan mihin syyhyn tahansa 30 mlj. ihmistä, sodassa 20 milj ihmistä, ja vuosina 1939 - 1953, nyt alueellisesti suuremmassa NL:ssa muihin syihin kuin sotatoimiin ja miehittäjän tappotöihin 40 mlj. Tämä karkea arvio, koska syntyvyyden on oletettu koko ajan pysyneen 4 mlj/v. keskimääräisellä tasolla sodastakin huo- limatta. Että sodastakaan huolimatta "Stalinin aikana" ei kuollut kuin korkeitaan 90 mlj... Suhteellinen syntyvyys oli koko ajn huippuluokkaa (keskimäärin) 20 promillea, ja suhteellinen kuolleisuus rauhan aikana keskimäärin tavan- omainen, 14 promillea. Kaksi kertaa nii paljon väkeä syntyi, kuin kuoli. (Maon Kiinassa 50-luvulla syntyi kolme kertaa niin paljon, 30 promillea, kuin kuoli, 10 promillea/v., Suomessa 50-luvulla 9 promillea/v.).

Tsaarin Venäjällä oli vuoden 1913 lopussa, juuri ennen I maailmansodan alkua, luotettavaksi arvioidun virkamies- laskelman (joka ei ollut kuitenkaan väestönlaskenta) 159 miljoonaa asukasta, joista n. 30 milj jäi tulevan NL:n ulkopuolelle: 3 mlj oli Suomessa, 5 mlj Baltiassa 18 mlj Puolassa ja 2 mlj Bessarabiassa. Tulevan NL:n alueen 129 mlj asukkaan määrä säilyi sitten yli I maailmansodan ja sisällissodan suurin piirtein saman kokoisena, ei kasvanut olennaisesti, mutta ei vähentynytkään, vaikka sekä maailmasodassa että sisällissodissa kuoli kummassakin n. 5 mlj. ihmistä. Stalinin kaudella ennen II maailmansodan aikaa 1923 – 1938 NL:n väkilulu nousi 140 mlj:sta 172 mlj:an. Kaikkiaan tuona aikana 30 mlj ihmistä kuoli, mihin syyhyn tahansa, ja 60 mlj. syntyi.

http://www.tiede.fi/keskustelut/post618367.html#p618367

JK: ” Kanadalaissyntyinen professori Robert Gellately julkaisi uusimman tiiviisti asiakirjoihin perustuvan tutkimuk- sen kauan kadoksissa olleista kaksoisveljistä, Hitleristä ja Stalinista, ja sijoitti Leninin samaan kuvaan kovan luokan terroristina.

Osmo Jussila, jolla on ollut aikaisemmin muitakin painotuksia, kirjoitti Kanavassa saksalaiseen tutkimukseen ja GRU-loikkarin ”Viktor Suvorovin” kirjoituksiin perustuvan artikkelin, jonka ydinsisältö on ingressissä:” Itse asiassahan se oli Stalin, joka yhdessä Hitlerin kanssa päästi toisen maailmansodan valloilleen. Stalinin aikomuksenahan oli sodan avulla sovjetisoida niin koko Eurooppa kuin maailmakin. Mutta kun Hitler ehti ensin.”

Tätä tulkintaa ei pidä huiskia syrjään propagandana. Suomalaiset tietävät asiasta jotain omakohtaisestikin, ja virolaiset enemmän.

Postneuvostolainen trauma taitaa olla tosiasia monella suunnalla. Yksi niistä suunnista on Suomi. Yhteisymmärrys ei synny ystävyyttä vakuuttelemalla; sitä kokeiltiin Neuvostoliiton kanssa puoli vuosisataa ja keisarikunnan kanssa vielä kauemmin.

Yhteisymmärrys voi syntyä – niin kuin Etelä-Afrikassa apartheidin jälkeen – hakemalla totuus esiin ja jättämällä syyllisyys vähemmälle.

Viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen, sanoi entinen poika. Yksi tosiasia on, että venäläinen uhri-ajattelu, jota ilmensivät niinkin erilaiset ihmiset kuin Tarkovski ja Solzhenitsyn, ei perustu tosiasioihin. "

Täytyy sanoan että minä en ole mikää ATK-alan mies ollenkaan, niin VASTA TÄSTÄ MULLE SELVIS TUO TERMI 'SISÄLLÖNTITAAMINEN'!

Vitsi on tässä nyt siinä, että New York Timesin mukaan natsien keskitysleirien uhrien määrä on tän asti luultua suurempi, jopa 20 mlj.:

http://yle.fi/uutiset/natsien_keskitysleireja_olikin_huomattavasti_luultua_enemman/6521448

" Tutkijoiden laskujen mukaan kaikkiaan 15-20 miljoonaa ihmistä kuoli tai oli vangittuina natsien perustamilla leireillä.

Natsit perustivat Adolf Hitlerin valtakaudella kymmeniä tuhansia vankileirejä ja juutalaiskortteleita, ilmenee tuoreesta tutkimuksesta. Luku on huomattavasti suurempi, kuin aikaisemmin on arvioitu. Asiasta kirjoittaa New York Times.

Tutkimuksen mukaan leirejä pystytettiin vuosina 1933-1945 kaikkiaan noin 42 500 ympäri Eurooppaa. Yhdysvalloissa sijaitsevan holokaustimuseon tutkimusryhmä tonki tutkimustaan varten natsien keskitysleirien historiaa 13 vuoden ajan.

Mukana luvussa on muitakin leirejä kuin pahamaineisimmat tuhoamisleirit, sillä natsit hallinnoivat myös muun muassa työ- ja vankileirejä sekä niin kutsuttuja juutalaiskortteleita, joiden asukkaat elivät vartioituina ennen kuljettamistaan varsinaisille leireille. Suurin ja tunnetuin juutalaiskortteli oli Varsovan ghetto, jossa asui arviosta riippuen pahimmillaan liki puoli miljoonaa ihmisiä.

Tutkijat löysivät myös lukuisia niin kutsuttuja ”hoitokeskuksia”, joissa raskaana olevat naiset joko pakotettiin abortteihin tai sitten heidän lapsensa otettiin pois.

Leirien määrä oli yllätys myös tutkijoille itselleen. Selvityksen alkaessa historioitsijat odottivat aikaisempien tietojen perusteella löytävänsä todisteet noin 7 000 natsien perustamasta leiristä ja juutalaiskorttelista.

- Leiriluvut ovat huomattavasti suurempia, kuin oletimme. Tiesimme aikaisemmin, kuinka hirveää eläminen leireillä ja juutalaiskortteleissa oli, mutta nämä määrät ovat aivan uskomattomia, sanoo German Historical Institute -tutkimuslaitoksen johtaja Hartmut Berghoff.

Tutkijoiden laskujen mukaan natsien perustamilla leireillä kuoli tai oli vangittuna kaikkiaan 15-20 miljoonaa ihmistä.

Lisää aiheesta

New York Timesin uutinen aiheesta

Samuli Harala Yle Uutiset "

Muokannut: Tomppa, 3/15/2013 11:15:43 PM


"Neitseellisen" tekaistun disinfirmaatio"sitaatin" eteneminen Media"totuudeksi"...   [ 368296 , Risto Koivula , 29.01.2013 18:16:31 ]
    "Neitseellisen" tekaistun disinfirmaatio"sitaatin" eteneminen Media"totuudeksi"...   [ 368355 , Risto Koivula , 03.02.2013 22:18:26 ]
    "Neitseellisen" tekaistun disinfirmaatio"sitaatin" eteneminen Media"totuudeksi"...   [ 368442 , Risto Koivula , 05.02.2013 22:43:13 ]
        "Neitseellisen" tekaistun disinfirmaatio"sitaatin" eteneminen Media"totuudeksi"...   [ 368475 , Risto Koivula , 06.02.2013 15:48:34 ]
    Sisällöntuotannon "perofessori"   [ 368599 , Risto Koivula , 11.02.2013 10:20:27 ]
        Sisällöntuotannon "professori"   [ 368608 , Risto Koivula , 11.02.2013 14:42:01 ]
        Jukka kemppinen siirtyy 1. sijalle   [ 369189 , Risto Koivula , 03.03.2013 21:09:24 ]
            Jukka kemppinen siirtyy 1. sijalle   [ 369207 , JuhaHuuhaa , 04.03.2013 22:09:57 ]
                YK:n Turvallisuusneuvosto julisti ministeri al-Haidin Kavkaz-Center-porukat al-Qaidan osaksi   [ 369573 , Risto Koivula , 21.03.2013 00:26:26 ]
                    YK:n Turvallisuusneuvosto julisti ministeri al-Haidin Kavkaz-Center-porukat al-Qaidan osaksi   [ 370383 , Risto Koivula , 24.04.2013 00:28:11 ]
                        YK:n Turvallisuusneuvosto julisti ministeri al-Haidin Kavkaz-Center-porukat al-Qaidan osaksi   [ 370406 , Risto Koivula , 24.04.2013 20:51:59 ]
                            YK:n Turvallisuusneuvosto julisti ministeri al-Haidin Kavkaz-Center-porukat al-Qaidan osaksi   [ 370544 , Risto Koivula , 27.04.2013 04:55:40 ]
            Jukka Kemppinsen siirtyminen 1. sijalle sittenkin epävarmaa...   [ 370542 , Risto Koivula , 27.04.2013 03:31:27 ]
    "Neitseellisen" tekaistun disinfirmaatio"sitaatin" eteneminen Media"totuudeksi"...   [ 369723 , Risto Koivula , 26.03.2013 14:53:49 ]
    Patakunnan Kansa   [ 370528 , sherlocker , 26.04.2013 22:51:40 ]
        Patakunnan Kansa   [ 370540 , Risto Koivula , 27.04.2013 01:15:10 ]