Reikiterapeutti edelleen Turun nuorisotoimessa

Aurovilian11, 11/7/2018 6:32:05 AM, 399773

Viittaan tässä aiempaan viestiketjuun jossa käsiteltiin linkissä mainitun henkilön työnohjausta kaupungin palveluksessa.

https://www.ts.fi/viihde/1074332160/Satutadit+saavat+tunnetta+tarinoihin

Asian nykytilaan liittyen kaupungin toiminnasta on tehty poliisitutkinta yleisen intressin nimissä sekä asia tuotu paikallisen valtalehden tietoon, toistaiseksi tuloksetta. Jospa täällä joku jaksaisi tarttua asiaan, itselläni sietokyky asian suhteen lopussa.

Seuraavat seikat on todennettavissa ja suurelta osin yleistä tietoa. Mainittu henkilö on kontroversiaali myös terapeuttien keskuudessa, taustalla Osho- maailmankatsomus ja useita rikosilmoituksia joista toistaiseksi vasta yksi johtanut lähipiirissä vaikuttavan henkilön tuomioon. Vainorikostutkintoja käynnissä useita

Henkilö on paitsi tunnettu entinen narkomaani ja useita ihmisiä hankaluuksiin ajanut Puoskari myös työllistynyt aviomiehensä siivellä nuorisotoimeen useissa eri rooleissa, ilman koulutusta, ammattitaitoa tai kykyä vastuunkantoon.

Artikkelin lausunto iltasaduista on sikäli huvittava että omat lapsensa nukutti varsin toisenlaisi metodein

Nuorisotoimessa vuosia vallalla ollut myönteinen suhtautuminen laittomiin päihteisiin on avain tämän henkilön työllistymiseen kaupungin aaisuudessa kuten ilmeisesti myös valtalehden kritiikittömään uutisoitiin?

Tunnetta satuihin? Kysykää asiaa niiltä joiden elämän tämä aidosti vaarallinen sekopää on tuhonnut, tunneterapeutin mandaatilla. Tai googlatkaa Natha jooga vaikka YLE n sivuilta, yhteistyössä kun toimivat. Tai selvittäkää missä tämän naisen työn positiiviset tulokset näkyvät

Tai miettikää itse laittaisiteko sen yksivuotiaanne entisen amfetamiinikauppiaan satutunnille

Pitää täälläkin hetkellä kahvilaa kaupungin museotoimen tiloissa sekä kesäisin seikkailupuistossa nykyisen kaupunginjohtajan siunauksella.

Kannabisaktiiveja aiemmin vilissyt seikkailupuisto on ehkä rauhoittunut mutta tämän henkilön kahvila myynti taustan ja nykytodellisuuden tuntien on täysin käsittämätöntä