Hölmöläisten puhetta

sherlocker, 10/6/2019 5:08:33 PM, 401920

Lainaus: Teppolainen, 06.10.2019 13:03:32, 401919
Viime aikoina on tullut useita ulostuloja siitä, että ihmislihan syöminen auttaisi ilmastonmuutoksen torjuntaan. Muun muassa ruotsalainen professori Magnus Soderlund on esittänyt tätä, ja sama ehdotus nousi esille äskettäin Alexandria Ocasio-Cortezin kampanjatilaisuudessa, jossa nähtävästi esitettiin joko väestöräjähdyksen hillitsemistä syömällä vauvoja tai abortoitujen sikiöiden käyttämistä ravinnoksi, tai kumpaakin.
https://nypost.com/2019/09/09/scientist-suggests-eating-human-flesh-to-fight-climate-change/

Mitä mieltä ovat skeptikot, onko laajamittainen kannibalismi tieteen valossa tehokas keino ilmastonmuutoksen torjumiseksi?


Huhheijaa! Omia fantasioitasiko nyt koetat oikeuttaa? Ihminen on vasta loppumatkansa eli loppuelämänsä ensimmäisen päivän alkutaipaleella ja kun pääsee vauhtiin, niin ei tarvitse mennä takapakkia. Suomalaiset tutkijathan ovat jo valmistaneet protskua ilmakehän hiilidioksidista. https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/suomalaistutkijat-kehittavat-scifi-ruokaa-hiilidioksidista-ja-sahkosta .Aine joka täällä kiertää saadaan takuulla jatkossa aina uudelleen ihmisenkin energiansaantiin sopivaan muotoon tavalla tai toisella ilman että tarvii kolkutella noita ääritilanteiden survival-portteja. Paljonko on sitäpaitsi kulunut energiaa siihen että saat syötäväksesi sikiön tms. proteiinia? Lopputulos on plusmiinus nolla. Joko ihminen alkaa himmata väestönkasvua, kuten Suomessa jo nyt on tapahtumassa, ja keksiä uusia keinoja tuottaa ympäristöedullista ravintoa eli energiaa tai sitten mennään tappiin asti ja aloitetaan alusta, niillä resursseilla mitä on jäljellä tai sammutaan pois. Turha spekuloida kauhukuvilla niin että ihmiskunta selviää syömällä itseään toisesta päästä. Hölmöläiset jatkoivat peittojaan ja kantoivat valoa ikkunattomaan taloonsa. Niin taidat olla tekemässä myös sinä.

Muokannut: sherlocker, 10/6/2019 6:42:16 PM