Elon Musk trollaa avaruusolentojen rakentaneen pyramidit

Risto Koivula, 8/21/2020 7:11:31 PM, 403519

Lainaus: Otto Mäkelä, 13.08.2020 16:50:17, 403511
Lainaus: Teppolainen, 03.08.2020 09:25:03, 403493
Avaruusteknologia-alan johtava insinööri ja keksijä Elon Musk laittaa silmänkääntäjille ja muille skeptikoille luun kurkkuun. Hänen mielestään on itsestään selvää, että pyramidit olivat avaruusolentojen rakentamia. Hän ei tosin tarkenna mistä pyramideista hän puhuu, Egypti on jo ehtinyt kiistämään yhteistyön maan ulkopuolisten tahojen kanssa.
https://yle.fi/uutiset/3-11476848

Olen ehkä käynyt turhan kyyniseksi, mutta nähdessäni tuon tweetin jäin vaan miettimään mistä muusta asiasta piti ihmisten mielenkiinto ohjata pois, tai millaisia viboja hän tällaisesta trollauksesta mahtaa saada. Seuraavana päivänä Musk linkitti BBC:n yhteenvetoon siitä miten ihmiset tekivät sen.Hän trollaa ja kokeilee kepillä jäätä, kuinka paljon väkeä voidaan tyhmistää infosodassa. Joku masaa hänelle jotakin kautta. Esimerkiksi tämä meni vaikkapa Suonen "valtameedialle" täydestä:

https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/hollywoodin-suomi-syjt-talvisodassa-mist-saattoi-olla-kysymys/

http://waitbutwhy.com/2017/04/neuralink.html

” Elon Musk: Ihmisaivot tarvitsevat digitaalisen kerroksen – muuten tekoäly voittaa

Yrittäjä ja innovaattori, SpaceX-yrityksen perustaja ja sähköautoyhtiö Tesla Motorsin toimitusjohtaja Elon Musk on hiljattain puhunut useam- massakin yhteydessä ihmisaivoihin lisättävästä ”hermopunok- sesta” (neural lace). Muskin mukaan se yhdistäisi ihmisaivot tekoälyyn ja mahdollistaisi ihmiskunnan pärjäämisen tekoälyä vastaan. ”Neural lace” on tieteiskirjailija Iain M. Banksin lanseeraama termi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Iain_Banks

Musk uskoo,että ihmisistä tulee jonain päivänä parhaassakin tapauksessa pelkkiä robottien lemmikkejä,pahimmassa tapauksessa ihminen joutuu tuhotuksi. Sen vuoksi hän pitää tätä hermopunosta, aivojen ”digitaalista kerrosta” tai tekoälykerrosta elintärkeänä ihmiskunnalle.

Sen myötä ihmiskunta voi Muskin mielestä pärjätä tekoälyä vastaan.

Musk myös visioi sitä, miten tämä tekoälykerros sitten aivoihin lisättäisiin. Muskin visiossa hermoverkko syötettäisiin ihmisen verenkiertoon kaulavaltimosta ja sitä kautta se kulkeutuisi aivoihin.

Muskin ajatuksia pidetään hyvinkin futuristisina, mutta useat lehdet kertovat, että tätä teknologiaa jo tutkitaan ja rahoi-tetaan. Nature-lehdessä on esimerkiksi julkaistu tutkimus, joka käsitteli aivoimplantin asentamista hiirille ruiskun avulla. ”

Veri ei mene sellaisenaan aivoihin ollenkaan, vaan on aivoverieste, josta glia-solut välittävät ravinteet neuroneille, jossa taas ainakin suurin osa signaaleista kulkee…

PS: Aivoveriesteen löytäjä ja toimintaperiaatteen selvittäjä oli latvian-juutalainen Lina Shtern (1878-1968),joka oli Geneven yliopiston ensimmäinen naisprofessori ja Neuvostoliiton Tiedeakateminan ensimmäinen naisakateemikko, Akatemian Fysiologian laitoksen johtaja 1929 – 1948. Hän siirtyi kertomansa mukaan aatteellista syistä Neuvostoliittoon v. 1935, mutta tiukan leninismin sijasta oli fanaattinen neuvotostuen ja -yhteistyön nimeen vannova sionisti. Hän johti tärkeää NL:n Juutalaisten Taistelukomiteaa teatterinjohtaja Meyerholdin ja joidenkin muiden kanssa, joka koordinoi ja tuli kommunististen ja sionististen organisaa- tioiden taisteluyhteistoimintaa maailmalla II maailmansodan aikana. Sittemmin hän komiteoineen sai ankaran raivarin NL:n tuesta Palestii- nan arabivaltion perustamiselle. Sionisteille oli ilmeisesti ”luvattu” koko Palestiina (muusta väestöstä puhdistettuna?) ”palkinnoksi” menestyk- sellisestä taistelutoiminnasta – tai ainakin nämä olivat käsittäneet niin. ... "


Elon Musk esittää avaruusolentojen rakentaneen pyramidit   [ 403493 , Teppolainen , 03.08.2020 09:25:03 ]
    Elon Musk trollaa avaruusolentojen rakentaneen pyramidit   [ 403511 , Otto Mäkelä , 13.08.2020 16:50:17 ]
        Elon Musk trollaa avaruusolentojen rakentaneen pyramidit   [ 403519 , Risto Koivula , 21.08.2020 19:11:31 ]