Joe Biden on selityksen velkaa nappi-tiedoistaan malesialaisen matkustajakoneen pudottamisen yksityiskohdista Ukrainassa 2014...

Risto Koivula, 4/25/2021 8:43:08 AM, 405144

Lainaus: Risto Koivula, 16.11.2020 10:37:20, 403984
https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2019/05/paasin-ylen-juttuun-muka-moskovan-trollina

" lauantai, 18. toukokuu 2019

Pääsin YLEn juttuun muka ”Moskovan trollina”…

https://www.pirkanblogit.fi/2019/risto-koivula/paasin-ylen-juttuun-muka-moskovan-trollina/
Kuvassa esiintyy tavallisen Vkontaktelaisen kuvaama BUK-TELARin eli ohjusvaunun rekkakuljetus Ukrainan Dniprossa (Dnepropetrovskissa) pari kuukautta ennen MH17-matkustajakoneen alasampumista. Kuljetus oli niin kummallisen näköinen ja oloinen, että epäluuloiset yksityishenkilöt kuvasivat ja pistivät kiertoon kuvat, jotka levisivät myös minun kauttani. Erikoista on mm. että tässä (tiettävästi rikkinäisessä) TELARissa ON OHJUKSET MUKANA IKÄÄNKUIN AMPUMAVALMIINA, VAIKKA NIITÄ EI OIKEILLA SOTILAILLA OLE KUIN RINTAMALLA! Kuljetuksissa ne kuljetetaan erikseen ja paraateja ja sellaisia varten on feikkiohjukset! TELAR voi toimia sekä kauko-ohjauksessa että käsiohjauksessa. Jos VENÄJÄN ARMEIJA olisi ollut mukana ilmatorjunnassa, se olisi voinut ohjata Ukrainan kapinallisalueella olevaa telaria Venäjän puolelta rajaa toisella telarilla, joka taas olisi ollut yhteydessä armeijan ilmavalvontaan, ja olisi tiedetty tarkalleen, mitä ja kenen ropmua taivaalla liikkuu. Ihan sama koskee muuten Ukrainaa. Venäjän armeija ei missään tapauksessa olisi toimittanut vaarallista huoltamatonta ja tarkastamatonta ROMUohjusta kavereille. Se, onko romu se, millä tämä kone myös ammuttiin, vai ei, pystytään nykyään osoittamaan erilaisten kemiallisten jäämien avulla 100%:sella varmuudella.

TELARIn NO 312 OHJUKSINEEN JA VALKOINEN VOLVO-KULJETUSREKKA OVAT ERÄITÄ VÄREJÄ (ohjusten muoviset kärkisuojakartiot) ja nippeleitä lukuun ottamatta, jotka on alkeellisen helppoa vaihtaa NASAn ja mediatalojen videotekoälyillä!) TASAN SAMANLAISIA KUIN BELLINGCATIN MUKA ”AMPUMISEEN SYYLLISTYNEELLA VENÄJÄN 52. ILMATORJUNTAPRIKAATIN TELARILLA NO 332”!!!

TÄSSÄKÖ SITÄ ”VENÄJÄN 52. PRIKAATIN ASESAATTUETTA” TODELLISUUDESSA KUVATTIIN, UKRAINASSA, KAKSI KUUKAUTTA (2 kk) ENNEN MH17:N ALASAMPUMISTA!!!

Ukraina piti härkäpäisesti ja kansainvälisen lain vastaisesti ilmatilaansa auki matkustajakoneille sotatoimialueen yläpuolella, vaikka mm. Venäjä sulki omansa ylös asti sitä vastapäätä (vaikka siellä ei mitään sotatoimia ollutkaan).

https://www.youtube.com/watch?v=zAFZbjyoqok

Venäjä syyttää Hollantia MH17-koneen alasampumista koskevien tietojen piilottelusta. Kyseessä ovat tiedot, miksi Ukraina kieltäytyi sulkemasta ilmatilaansa matkustajakoneilta sotatoimialueen yläpuolella, vaikka kansainvälinen laki niin vaatii.

”Hollannin viranomaisten haluttomuus julkistaa virallista kuvausta malesialaisen Boeing-matkustajakoneen putoamisesta Ukrainassa kertoo pyrkimyksestä pimittää tietoja ”päästää iskun alta” Kiova syyllisyyden siirtämiseksi Venäjän suuntaan, sanoi Venäjän ulkoministerön tiedottaja Marija Zaharova.

Viime päivinä Hollannin ulkoministeriö on vahvistanut uudestaan kantansa tiedot-teessa hollantilaisille edustajille selittäen syitä, miksi on mahdotonta julkaista asia-kirjoja ja virkakeskusteluja, joiden kuluessa paljastuisivat malesialaisen Boeingin putoamisolosuhteet Ukrainan taivaalla,erityisesti asettuu kysymys Ukrainan ilmatilan sulkemattomuus, totesi tiedottaja keksiviikon yhteenvedossa.

Hänen mukaansa hollantilaset edustajat laskeskelevat, että asiakirjat voisivat sisältää tiedot ”Ukrainan todellista syistä kieltäytyä ilmatilansa sulkemisesta sotatoimialueen yläpuolella”.

..."

Piiloteltavaa on myös USA:lla ja nimenomaan Bidenilla. USA:lla on ilmeisimmin tarkat tiedot, mistä ohjus ammuttiin ja miten se lensi. USA kuvasi myöhemmin tarkoin Iranissa, USA:n tutka- ym. häirinnän alaisena tapahtuneen ukraina- laisen matkustajakoneen vahinkopudotuksen, vaikka se tapahtui kahdella paljon pienemmällä ohjuksella kuin tämä. (Kaksi ohjusta kertoi että se oli komennettu harhalaaki eikä yhden tunarin nappulavahinko.)

Tämän lisäksi USA:lla on tiedot, joita Boeing keräsi ja tallensi tekemiensä kauppasopimusten mukaisesti lennoista - ja jopa simulaattoreista. Sopimuksen toinen osapuoli Malesia on yrittänyt niitä tietoja varmasti siltä karistaa. Malesia on epäillyt Boeingin "kaapparitekoälyä" Intian valtamerellä tapahtuneesta toisesta lentoyhtiönsä matkustajakoneen katoamisesta. Silloin Boeing antoi tiedot, mutta konetta ei niiden kertomalta reitiltä löydetty.

http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/398976?page=4#399434


Muka "Venäjän armeijan telarin" "kuljetustarina" MH17-tapauksessa on täysin heppoisissa kantimissa. Sen on sepittänyt suomalainen silloinen pitkäaikaistyötön insinööri, nykyinen SUPO:n "paskalakki" Veli-Pekka Kivimäki, kas täällä:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000834727.html

MH17:n tragedia: Paljastiko suomalaisinsinööri tovereineen, mitä oikeasti tapahtui?

Insinööri Veli-Pekka Kivimäki kertoi Ilta-Sanomille, miten laajaa huomiota maailmalla saanut tutkimus tehtiin.Malesian Airlines lento ammuttiin alas 17. heinäkuuta.­ Kuva: Dominique Faget

(RK: Kuvasta muuten näkee, että koneen kevytmetallirunko on ainakin osin palanut maassa: lejeeringin alummini on pelkistynyt, kun sen magnesium ja titaani ja jopa rauta ovat palaneet poroksi.)

Antti Halonen

13.11.2014 8:49

Malaysia Airlinesin lento MH17 putosi Itä-Ukrainassa 17. heinäkuuta. 298 ihmistä sai surmansa.

Koneen viimeisten hetkien suhteen eri maat ovat tällä hetkellä yksimielisiä vain yhdestä asiasta: jonkinlainen räjähdys repi rungon palasiksi ilmassa.

Ukraina, Yhdysvallat ja monet länsimaat syyttävät Itä-Ukrainan kapinallisten pudottaneen koneen venäläisellä Buk-ilmatorjuntaohjusjärjestelmällä. Venäjän ja kapinallisten mukaan Itä-Ukrainassa ei ole edes ollut moisia ohjuksia. Ne syyttävät Ukrainan armeijan ampuneen koneen alas.

Insinööri Veli-Pekka Kivimäki kuitenkin uskoo viiden muun kansalaisjournalistin kanssa nyt todistaneensa, että lento MH17 ammuttiin alas Venäjältä tuodulla Buk-ilmatorjuntaohjusjärjestelmällä.

Raportti julkaistiin kansainvälisellä Bellingcat-kansalaisjournalismisivustolla 8. marraskuuta.

Kivimäki keräsi kansainvälisen tiimin kanssa video- ja kuvamateriaalia saattueista, joissa on ollut Buk-ohjuslavetti. 16 videosta kahdeksassa on sama lavetti, joka on väitteiden mukaan lähtenyt Venäjän Kurskista kohti Millerovoa ja sieltä Ukrainaan.

Venäjän puolelta havainnot on tehty 23.-25. kesäkuuta. Kivimäki uskoo, että sama lavetti näkyy Ukrainassa kuvatussa materiaalissa 17. heinäkuuta, jolloin MH17 ammuttiin alas.

Ryhmän mukaan lavetista on maalattu jo Venäjän puolella yksikkönumeroa piiloon ja Ukrainan puolella vielä enemmän, muttei täysin. Vastaavuus löydettiin numeroita vertaamalla.

-Telaketjujen yläpuolella on myös yksilöllisiä vaurioita, joita emme ole muista laveteista löytäneet. Näiden tietojen perusteella olemme päätelleet, että se on sama ohjuslavetti, Kivimäki kertoo Ilta-Sanomille.

Ryhmä on luottavainen paikantamisen suhteen.

Kivimäki on kehottanut ihmisiä kyseenalaistamaan todisteet, jos he siihen pystyvät.

Kivimäki: Näin tutkimus tehtiin

Kivimäen mukaan lavetista on tehty myös silminnäkijähavaintoja putoamispäivänä Ukrainassa. Ohjuksen jäljeltä näyttävä savujälki taas on tallentunut valokuviin.

-Olemme katsoneet paikkojen uniikkipiirteitä; rakennuksia, liikkeitä, tienmuotoja ja metsiä. Olemme lähteneet hakemaan paikkoja satelliittikuvista ja muodostaneet oletetun reitin, joiden perusteella pystyimme paikantamaan sijainnit. Varmistimme ne Googlen Street Viewlla, Kivimäki selittää.

-Onnettomuuden jälkeen lavetista on yksi ainoa havainto. Se sijoittuu Luhanskiin Snizhestä koilliseen. Ukrainan tiedustelupalvelu on julkaissut videon, jossa samalla rekalla kuskataan samaa lavettia. Siinä on yksi ohjus vähemmän kuin ennen. Ohjuslavetti oli oletetusta laukaisupaikasta menossa Venäjälle päin.Veli-Pekka Kivimäki on vapaa-ajallaan selvittänyt malesialaiskoneen alasampumista Ukrainassa.­Kuva: Mikko Stig

Kivimäki huomauttaa, että vaikka ryhmä pyrkii visuaalisella materiaalilla osoittamaan, että malesialaiskoneen alas ampunut lavetti olisi tullut suoraan Venäjältä, se ei ota kantaa siihen, kuka lavetin päällä on istunut.
Maanpuolustuskorkeakoulun opettaja: Näyttää vakuuttavalta

STT:n pyynnöstä nettiyhteisön raportin luki aiemmin tällä viikolla Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitoksen pääopettaja, majuri Tommi Lappalainen. Hän arvioi, että raportti on kokonaisuudessaan varsin vakuuttava.

- Analyysi on tehty varsin perusteellisesti, ja aihetodisteita on paljon.

Lappalainen kuitenkin sanoo, että vaunujen identifiointi kumihelman perusteella ei välttämättä ole aukoton menetelmä.

- Tieteellisesti ei ole todistettu, että tietyssä vaunussa olisi aina jokin yksilöllinen reunamuoto. Tämän nettiyhteisön vertailu vaunujen välillä näyttää kuitenkin sinällään vakuuttavalta.

Veli-Pekka Kivimäki puolestaan sanoi STT:lle, ettei ryhmän kokoaman raportin ole määrä olla virallinen totuus, vaan tarjota lisätietoa asiasta.

- Tässä tuotetaan lisää tiedonhippusia. Ehkä virallinen tutkinta sitten myöhemmin vahvistaa tietomme.

Kaikki osapuolet ovat vaatineet matkustajakoneen putoamisesta puolueetonta tutkintaa, mutta alueen taistelujen takia se on lähtökuopissa. Venäjää on vaadittu painostamaan kapinallisia yhteistyöhön, mutta Venäjä syyttää Ukrainaa taisteluista. "


RK: Jokaiselle on selvää, että tuollaisen "identifioinnin" onnistumisen ehdoton edellytys olisi tinkimätön pyrkimys totuuteen ja kaikkien olettamukseen sopimattomien yksityiskohtien essiinkaivaminen. Kaikki nämä 9M38M1-ohjustyypin (jota ainoa löydetty ohjus EI OLE, mutta silläkin voidaan sellainenkin ampua) ovat samannäköisiä numeroa lukuun ottamatta. Lähestymialgoritmit pelaavat miten pelaavat, sillä tämäm telarityypin omat 9M38M1-ohjustentorjuntaohjukset ovat lähes kaksi kertaa nopeampia (2.5 machia, ääennopeutta) kuin löydetty 9M38-ilmatorjuntaohjus (max 1.5 machia, se on vain kaksi kertaa Boeingin tyypillinen matkanopeus). Telari tähtää luultavasti autommatilla 67 % liian eteen väärällä ohjuksella (ilman erikoissäätöjä). Noiden kahden ohjustyypin ULKOINEN erottaminen toiostaan vaatii sekin asiantemusta! Sisältä ne ovat hyvin erilaisia: eristeaineetkin oon vaihdettu, sillä vanhassa mallissa on palöaessaan supermykyllistä PCB:tä. Vääräkin ohjus aloittaa kuitenkin heti omalla tutkallaan hakeutumisen tutka-aaltoja heijastavaa maalia kohti. Sillä perusteella, miten ohjus on osunut, on mahdotonta varsinkin "väärän ohjuksen" tapauksessa tietää, mistä se on ammuttu. Siihen tarvittaisiin ehdottomasti Joe-sedän satelliittikuvia.

Kivimäen porukalla Beliincatin toimeksiantajineen on ollut heikot tiedot kohteesta, mistä yhden tärkreän Suomen armeijan sotilas heti korjaa: telarien "helmapellit" "loomoinnenn" EIVÄT OLE PELTIÄ VAAN KUMIA!

Jos on pienikin hinku fuskata ja oma agenda, jonka vastaiset detaljit "unohdetaan" ei fuskumahdollisuuksilla ole nykyisellä teknologialla äärtä eikä rantaa.

Tarinan "tueksi" on myöhemmin kehitetty täysin mielikuvituksellisia puujalkoja, joista ehkä pöyristyttävin oli yksi syytetty (ja vapautettu): muka "telarirekan ohjaaja", 73-vuotiaas Ukrainan armeijan eläkkeellä oleva kapiainen nimeltään Kuprijan, jolla oli kännykässään ajoneuvokameran video Venäjän armeijan sotaharjoitus-ajonevosaattueesta, jossa muka pudotustelari väitettiin tuodun Donin alueelle. Koska videoissa ei kuitenkaan näkynyt vilahdustakaan valkoisesta Volvo-rekasta kuljettamassa 9M38M1-telaria, SANOTTIIN HÄNEN OLLEEN TUON 8olemattoman) REKAN KULJETTAJA!

HUOM! Huhtikuussa 2014, heti Krimin valtauksen jälkeen, ON TUSKIN VALMISYAUDUTTU MATKUSTAJAKONEEN PROVOKAATIOALASAMPUMISEEN, vaan on vain haluttu "todistaa" muka "Venäjän tuovan alueelle raskasta sotamateriaalia" - jota stten Ukrainakin hinkuu NATOlta, Joe-sedältä!

Suomen Suojelupoliisi on selityksen velkaa rekrytointipolitiikastaan - ja ylipäätään toiminnastaan!

Muokannut: Risto Koivula, 4/25/2021 9:45:27 AM


Onko Obama uusi Osama? Pentagonin uuden johtajan mukaan on   [ 403932 , Teppolainen , 10.11.2020 23:41:01 ]
    Onko Obama uusi Osama? Pentagonin uuden johtajan mukaan on   [ 403933 , PeP , 11.11.2020 00:05:10 ]
    Onko Obama uusi Osama? Pentagonin uuden johtajan mukaan on   [ 403936 , Risto Koivula , 11.11.2020 05:23:43 ]
        Onko Obama uusi Osama? Pentagonin uuden johtajan mukaan on   [ 403939 , PeP , 11.11.2020 07:57:12 ]
            Onko Obama uusi Osama? Pentagonin uuden johtajan mukaan on   [ 403940 , Risto Koivula , 11.11.2020 08:32:21 ]
                Onko Obama uusi Osama? Pentagonin uuden johtajan mukaan on   [ 403943 , PeP , 11.11.2020 09:42:44 ]
                    Onko Obama uusi Osama? Pentagonin uuden johtajan mukaan on   [ 403949 , Risto Koivula , 11.11.2020 19:43:46 ]
                        Joe Biden on selityksen velkaa nappi-tiedoistaan malesialaisen matkustajakoneen pudottamisen yksityiskohdista Ukrainassa 2014...   [ 403950 , Risto Koivula , 11.11.2020 23:28:52 ]
                            Joe Biden on selityksen velkaa nappi-tiedoistaan malesialaisen matkustajakoneen pudottamisen yksityiskohdista Ukrainassa 2014...   [ 403951 , Risto Koivula , 12.11.2020 04:03:39 ]
                                Biden's Cabinet Of WAR!   [ 403967 , Risto Koivula , 14.11.2020 05:59:47 ]
                                    Biden's Cabinet Of WAR!   [ 403968 , Risto Koivula , 14.11.2020 06:30:52 ]
                                Joe Biden on selityksen velkaa nappi-tiedoistaan malesialaisen matkustajakoneen pudottamisen yksityiskohdista Ukrainassa 2014...   [ 403984 , Risto Koivula , 16.11.2020 10:37:20 ]
                                    Joe Biden on selityksen velkaa nappi-tiedoistaan malesialaisen matkustajakoneen pudottamisen yksityiskohdista Ukrainassa 2014...   [ 403985 , Risto Koivula , 16.11.2020 12:48:16 ]
                                        Joe Biden on selityksen velkaa nappi-tiedoistaan malesialaisen matkustajakoneen pudottamisen yksityiskohdista Ukrainassa 2014...   [ 403993 , Risto Koivula , 19.11.2020 08:59:57 ]
                                        Joe Biden on selityksen velkaa nappi-tiedoistaan malesialaisen matkustajakoneen pudottamisen yksityiskohdista Ukrainassa 2014...   [ 405155 , Risto Koivula , 27.04.2021 07:16:31 ]
                                            British Airways ja Air France tiesivät välttää sekä ilmailulakien mukaiset että EU-hallinnolliset kieltoalueet - muut eivät!   [ 405178 , Risto Koivula , 01.05.2021 06:10:25 ]
                                    Joe Biden on selityksen velkaa nappi-tiedoistaan malesialaisen matkustajakoneen pudottamisen yksityiskohdista Ukrainassa 2014...   [ 405144 , Risto Koivula , 25.04.2021 08:43:08 ]
                            Joe Biden on selityksen velkaa nappi-tiedoistaan malesialaisen matkustajakoneen pudottamisen yksityiskohdista Ukrainassa 2014...   [ 405123 , Risto Koivula , 22.04.2021 04:34:29 ]
                    Obama väittää nyt, että "ei ole (itse) koskaan väittänytkään Syyrian hallituksen käyttäneen sariinia"...   [ 404091 , Risto Koivula , 28.11.2020 06:03:18 ]
                        Obama valehtelee kuin harmaantunut ruuna julkaisemassaan muistelmakirjassa   [ 404092 , Risto Koivula , 28.11.2020 06:41:49 ]
                            Bidee meinaa "oikeusministeriksi " TÄYSIN RÄÄVITÖNTÄ VALEHTELIJAA JA INFORMAATIOTERRORISTIA Andrew Cuomoa!   [ 404207 , Risto Koivula , 13.12.2020 02:21:38 ]