Venäjän avaruusohjelman johtaja Dmitrij Rogozin ufoista

Risto Koivula, 6/16/2022 8:50:45 PM, 409171

Lainaus: B.Borg, 12.06.2022 12:11:50, 409163
11.6.2022 (Venäjän avaruusohjelman johtaja Dmitrij Rogozin ufoista ) :

Venäjän avaruusohjelman johtaja Dmitrij Rogozin on kommentoinut ufoja TV-haastattelussa josta kertoo uutistoimisto TASS.
Rogozin sanoo mm että:
-”Jos puhutaan ufoista niin niitä on ollut olemassa niin kauan kuin ihmisiä on ollut olemassa Maan päällä.
-Sellaisia tutkimuksia on tehty ja tehdään jatkuvasti Venäjän Tiedeakatemiassa.”

Rogozinin mukaan 99,9 % uforaporteista selittyy ilmakehä- tai fyysisistä ilmiöistä joilla ei ole mitään tekemistä Maanulkoisen hypoteesin kanssa.
-”Mutta olemme perillä siitä että tämän tyyppisiä ilmiöitä voi tapahtua.”

Roscosmosin johtajan mukaan hän on henkilökohtaisesti tavannut ja keskustellut lentäjien kanssa jotka ovat 1970-luvulla nähneet epätavallisia ilmiöitä testilentojen aikana

-” Tavallisesti tämä tapahtui ensimmäisen testilennon aikana. Keskustelin NASAn kanssa tästä ja siellä on myös henkilöitä jotka kannattavat ajatusta että me ihmiset ehkä olemme ulkoa päin tulevan tarkkailun alaisia.Tahtoisin uskoa että näin on asian laita.”1784).

1784) https://lenta.ru/news/2022/06/11/ufo/

https://www.dn.se/varlden/ryska-rymdchefen-om-ufo-sadana-fenomen-kan-aga-rum/


https://www.pirkanblogit.fi/2019/risto-koivula/mita-wittua-venajan-uusi-avaruusfirmanjohtaja-toimittaja-dmitri-rogozin-elon-muskeja/

" Julkaistu 26.5.2019 kirjoittanut Risto Koivula

MITÄ WITTUA, Venäjän uusi avaruusjohtaja TOIMITTAJA Dmitri Rogozin: ”Elon Muskeja” ???!!!

Venäjän uusi avaruusfirmanjohtaja toimittaja Dmitri Rogozin ”kaipaa Elon Muskeja”…?

https://www.gazeta.ru/science/2019/05/23_a_12372853.shtml?utm_source=push” «Вы меня не путайте с Маском»: новые шутки от Рогозина

”Älkää sekoittako minua Muskiin”: uusia Rogozin-vitsejä…

Отдел «Наука» 24.05.2019, 00:26

Какой секрет хранит Илон Маск, чем хороши космические трамваи и как в Роскосмосе реагируют на юродивых — «Газета.Ru» понаблюдала за лекцией Дмитрия Рогозина перед студентами МГУ.

Mikä on Elon Muskin salaisuus, missä suhteessa avaruusalukset ovat hyviä ja miten Roskosmosissa reagoidaan typeryyksiin – ”Gazeta.Ru” tuumaili Dmitri Rogozinin luennon jälkeen Moskovan yliopiston opiskelijoiden edessä.
… ”

Rogozin valmistui Moskovan valtionyliopistosta 1986 journalismin alalta. Hän sai toisen tutkinnon 1988 taloustieteestä sekä 1996 filosofian tohtorin arvon.

Rogozin oli 1990-luvun alussa mukana useissa poliittisissa liikkeissä. …

Rogozin oli Euroopan neuvoston parlamentaarisen kokouksen (PACE) Venäjän edustajana. Venäjältä evättiin vuodeksi äänivalta hänen arvosteltuaan PACE:a sen tuomittua Tšetšenian sodan.

Рогозин выступил за создание русских Илонов Масков

Rogozin esiintyi ”uusien Elon Muskien luomiseksi”…

Rogozin oli Euroopan neuvoston parlamentaarisen kokouksen (PACE) Venäjän edustajana. Venäjältä evättiin vuodeksi äänivalta hänen arvosteltuaan PACE:a sen tuomittua Tšetšenian sodan.


In May 2018,Putin selected Rogozin to be the head of Roskosmos, the Russian state space agency for two decades after the early 1990s and, in the past few years, transformed by Rogozin from a state agency into a state corporation. [4] ”


Jokainen alakoululainenkin tietää, että ”Elon Muskin salaisuus” on tasan sama kuin Microsoftinkin: ATK:tuotteiden (Pay Pal) ylihinnoittelu ja monopoliasemaan ajaminen valtion avulla…

Toki hänellä voi olla muitakin "salaisuuksia" - ihan kuten Rogozinillakin...

" 23. toukokuuta Moskovan Valtionyliopistossa vieraili Roskosmosin johtaja Dmitri Rogozin, joka esiintyi Shuvalovksin rakennuksessa luennolla ”Roskosmosin muodonmuutos”, tehden omintakeisen yhteenvedon ajastaan sen johtajan paikalla (toukokuusta 2018).

Tapahtumasta oli ilmoitettu ennakkoon, sinne kutsuttiin toimittajia, mutta vähän ennen luentoa, kuten Roskosmosin lehdistöpalvelu ilmoitti, päätettiin rajoittaa joukkotiedotusvälineiden pääsyä paikalle. Ensin tätä selitettiin muka Rogozinin omalla pyynnöllä, sittemmin salin yliporukalla. Sali ei kuitenkaan ollut täynnä, mutta toimittajia, Gazetn.Ru:n siinä ohessa, joka tapauksessa raakattiin.

MVU:n rehtori Victor Sadovnitshi esitteli korkean vieraan kertoen hänen journalistin sivistyksestään, viiden kielen taidostaan ja siitä, että Rogozin on mestariurheilija käsipallossa. Vieras kiitti kutsusta ja sanoi, että häntä kannustamaan saapui myös vaimo Tatjana, joka hänkin on MVU:n kasvatti.

Puhuessaan hänen johtoonsa uskotun valtionyhtymän menestyksistä Rogozin kertoi kaikille tuttuja seikkoja sen toiminnasta: satelliittien, siviili- ja sotilasrakettien ja liikkuvien rakettialustojen kehittämisestä ja tuotannosta.

Kuten aina erityistä huomiota sai RD-180-rakettimoottori, joita Venäjä toimittaa USA:lle Atlas V -raketeille. Dmitri Rogozin on jatkuvasti muis- tuttanut näistä raketeista vuodesta 2014 puhuessaan Venäjän-vastaisista pakotteista, ja mainitsi taas. ”85 onnistunutta laukaisua on tilastollisesti ainutlaatuinen saavutus.

Pakotteista huolimatta niiden asettajavaltio jatkaa niiden ostamista ”

Tässä yhteydessä joukko muita maita kääntyi Venäjän puoleen näiden rakettimoottoreiden ostopyynnöin, joita aikaisemmin käytettiin venäläis-ukrainalaisissa Zenit-raketeissa.

Tapaamisessa oli paikalla opiskelijoita ja aspirantteja – monet saapuivat kuullakseen itseään kiinnostavia vastauksia, joku varmaan odotti, millaisia uusia ”vitsejä” aiheesta ”poliitikot ja Elon Musk” Dmitri Rogozin päästelee. Ja tässä nimenomaisessa suhteessa hän täytti odotukset.

Rogozin pyrki ihmetyttämään opiskelijoita sanoen että 51% Venäjän raitiovaunuista teke Roskosmos Yst-Katavskin vaunutehtaalla, puolet tuotannosta koostuu siellä avaruus- ja toinen puoli kaupunkiliikenteestä.

Juuri näillä tehteilla muuten oli helmikuussa työläisten esiintymisiä, joiden palkkaa huomattavasti piennennettiin tilausten vähyyden takia.

Ja juuri sinne lensi Valtionyhtymän johtaja tuhlattuaan lentokoneeseen 6 miljoonaa ruplaa, mikä herätti tehtaalaisissa suurta kiukkua.

Silloin Rogozin kertoi, että korporaation suunnitelmissa on työ palautettavavaiheisten rakettien parissa, joissa tullaan käytämään metaanimoottoreita. ”Mikä hieno ”lyjykynä” sellainen on, tämä raketti, joka tulee koostumaan kaksi ja puoli kertaa vähäisemmästä määrästä osia, se tulee olemaan halvempi, monikertakäyttöinen ohjattava raketti palautettavin vaihein. Ja tämän työn me aiomme mahdollisimman pian aloittaa,” sanoi Rogozin. Roskosmosin tiedostusjohtaja Vladimir Ystimenko nimitti tätä tietoa ”herjaukseksi”, vaikka se perustui valtion hankintatietoihin.

Muuten, kuten ”Gazeta.Ru:n” lähteet tehtaalla ovat tiedottaneet, asiat siellä nostetun kohun jälkeen lähtivät vastamäkeen. ”Toimittajat nostivat kohun koko maassa, raitiovaunuistammekin alettiin puhua. Ja meidän johtommekin alkoi mennä konkurssin suuntaan”, anoi eräs työläisistä. Muuten, nämä ykstyiskohdat eivät sisältyneet luentoon, sitä vastoin Rogozin avasi verhoa OHJAAJATTOMAN RAITIOVAUNUN suuntaan, josta hän ilmoitti alkukeväästä, tulevaisuuden liikenteeseen.

”Jos raitiovaunu tulee ohjaajattomana mallina – niin meidän ei tarvitse hävetä sitä. Ei tarvitse vain hankkia sellaisia vaunuja vaan koko struktuuri, käyttää taitomme sellaisen kaupunkiympäristön luomiseen”, hän huomautti.

Käytyään läpi Venäjän kuulentosuunnitelmaa lähemmän 10 vuoden aikana Rogozin nimitti USA:n kuuohjelmaa ”täydeksi puokkoiluksi” erilaisten suunnitelmien välillä. ”Otetaan USA:n kuuohjelma, se on pelkää sähellystä - välillä lentävät sinne, välillä tänne”, hän sanoi, tarkoittaen Kuutakiertävää Gateway-satelliittihanketta ja NASAn uusia suunnitelmia viedä sinne astronautteja vuonna 2024.

Rogozin ei voinut väistää kysymystä epäonnistumista ja onnettomuuksista, mainiten itse Voronezhin konepajan tapauksen, jossa vian takia piti uudelleenrakentaa 71 Proton-rakettimoottoria. Totta, hän totesi, onnettomuuden takia, vaikka tämä tilanne ei johtanut mihinkään onnettomuuteen,

mutta johti mittavaan vahinkoon ja erään työpisteen johtajan vangitsemiseen.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Dmitri_Rogozin

” Dmitri Olegovitš Rogozin (ven. Дмитрий Олегович Рогозин, s. 21. joulukuuta 1963, Moskova) venäläinen poliitikko. Hän edusti duumassa kansallispatrioottista Rodina-puoluetta. Rogozin nimitettiin alkuvuodesta 2008 Venäjän NATO-edustajaksi. Joulukuussa 2011 Rogozinista tuli varapääministeri Venäjän hallitukseen vastuualueenaan puolustusteollisuus.Rogozin valmistui Moskovan valtionyliopistosta 1986 journalismin alalta. Hän sai toisen tutkinnon 1988 taloustieteestä sekä 1996 filosofian tohtorin arvon.

Rogozin oli 1990-luvun alussa mukana useissa poliittisissa liikkeissä. …Rogozin oli Euroopan neuvoston parlamentaarisen kokouksen (PACE) Venäjän edustajana. Venäjältä evättiin vuodeksi äänivalta hänen arvosteltuaan PACE:a sen tuomittua Tšetšenian sodan.


In May 2018, Putin selected Rogozin to be the head of Roskosmos, the Russian state space agency for two decades after the early 1990s and, in the past few years, transformed by Rogozin from a state agency into a state corporation. [4] ”Jokainen alakoululainenkin tietää, että ”Elon Muskin salaisuus” on tasan sama kuin Microsoftinkin: ATK:tuotteiden (Pay Pal) ylihinnoittelu ja monopoliasemaan ajaminen valtion avulla…

Rogozin ei voinut väistää kysymystä epäonnistumista ja onnettomuuksista, mainiten itse Voronezhin konepajan tapauksen, jossa vian takia piti uudelleenrakentaa 71 Proton-rakettimoottoria. Totta, hän totesi, onnettomuuden takia, vaikka tämä tilanne ei johtanut mihinkään onnettomuuteen,

mutta johti mittavaan vahinkoon ja erään työpisteen johtajan vangitsemiseen.

Hän muistutti syksyisestä Sojuz-raketin onnettomuudesta, jossa vain pelastuslaitteisto mahdollisti kahden kosmonautin hengen pelastumisen. Ja tässä Rogozin toisti Roskosmosin arvostelijoisen tavallisen ajatuksen, että luotettavinkin tekniikka pettää avaruusektorilla – jos sitä käyttävät epäluotettvat ihmiset!

”Avaruustekniikan taso määräytyy ihmisten tasosta. Mitä tulee tähän vahinkoo, sen me tutkimme pohjia myöten”, sanoi haä tutkimustentuloksista.

Vain harvat epäilivät, että Elon Musk on yksi luennossa käsiteltävä aihe. Pitää antaa tunnustusta, ettei nykyinen Roskosmosin johtaja ei pidä Muskin nimeä tabuna kuten se oli hänen edeltäjänsä Igor Komarovin (”Hyttysen”) aikana.

Ja todellakin, Rogozin huomautti, miksi hänen mielestään kotimaiset ”Proton”it lakkasivat kilpailemasta amerikkalaisen miljardöörin halpojen rakettien kanssa. ”Me myimme Protonia 100 miljoonalla dollarilla, Space X myy puolta halvemmalla, sanoi Rogozin. Mutta Falcon 9:n todellista hintaa en tiedä. Eikä Musk itsekään tiedä!

Rogozin tiedotti, että USA määrätietoisesti polkee laukaisulaitteistojen markkinahintoja siksi, siksi

että Pentagon maksaa laukaisusta ”kolme kertaa enemmän kuin markkinoilla”, ja että tätä nimitetään dumpingiksi.

Nämä laskelmat on usein tarkitsettu erilaisten spesialistien toimesta – jotka ovat ottaneet huomioon, kuinka pieni osa sotilaslaukaisuista on Muskin kontrahteja, tarkoittaa, että Pentagonit ylihinnat rikkovat markkinat, perin ongelmallisesti. Muuten, amerikkalaisen Roskosmosin-vastaisen sopimuksen puolustajia tämä logiikka ei pidättele, ja Rogozin kertoo tästä edelleen.

Ensimmäinen Rogozin-vitsi liittyy koskee eurooppalaisten kanssa samanaikaiseen retkeen Eksomarsiin, joka lähtee vuonna 2020. Puhuen venäläisestä laskuvarjo(tai desantti-, RK)modulista Rogozin pysähtyi sen nimeen. ”Siitä tulee Kazatshok, minä ehdotin Novitshok, mutta tovereille ei kelvannut” – murjaisi virkamies.

Puhuessaan MKS:n tulevaisuudesta Rgozin muistutti uudelleen Elon Muskista, hänen hiljattain räjähtäneestä laivastaan, sanoen, että ”Musk heitetään muutamassa kuukaudessa ohjaamastaan lähdöstä.”

Ei pidä verrata itseään amerikkalaiseen miljardööriin, tunnusti Rogozin vastaten kysymykseen, tuleeko Venäjällä ajankohtaiseksi lause ”Miten Te noin, Dmitri Rogozin?”. ”Älkää sekoittako minua Muskiin, minä olen valtiollisen korporaation päähallinnoitsija, mutta Musk yksityisen yhtiön johtaja. Minun vastineeni on NASAn johtaja”, vastasi virkamies.

” Me teemme kaiken mahdollisen luodaksemme venäläisiä Muskeja ja että he jotenkin jotakin ”hankaisivat” (saisivat aikaan ?)”, päätti Rogozin luentonsa, jättäen tulkit epätietoisuuden valtaan, miten kääntää tämä lause englanniksi. "

PS: Asioita tuntevien tahojen mukaan Elon Musk puhuu paskaa, tekee paskaa ja myy paskaa:

https://www.is.fi/autot/art-2000006123230.html

Muokannut: Risto Koivula, 6/16/2022 9:10:29 PM


Venäjän avaruusohjelman johtaja Dmitrij Rogozin ufoista   [ 409163 , B.Borg , 12.06.2022 12:11:50 ]
    Venäjän avaruusohjelman johtaja Dmitrij Rogozin ufoista   [ 409168 , Lassi Hippeläinen , 14.06.2022 17:28:00 ]
        Venäjän avaruusohjelman johtaja Dmitrij Rogozin ufoista   [ 409170 , Teppolainen , 14.06.2022 21:19:55 ]
    Venäjän avaruusohjelman johtaja Dmitrij Rogozin ufoista   [ 409171 , Risto Koivula , 16.06.2022 20:50:45 ]
        Venäjän avaruusohjelman johtaja Dmitrij Rogozin ufoista   [ 409187 , Risto Koivula , 20.06.2022 15:49:30 ]
            Bill Clinton tunnusti UFO-"tutkimukset"   [ 409190 , Risto Koivula , 20.06.2022 21:56:50 ]