UAP ja senaattori Gillibrand

sherlocker, 11/16/2021 7:19:17 PM, 407450

Lainaus: B.Borg, 12.11.2021 02:07:51, 407413
USA ja senaattori Gillibrand.

USA:n demokraattinen senaattori Kirsten Gillibrand (New York State ) on tällä viikolla ehdottanut että valtio perustaa pysyvän toimiston joka tutkii ufohavaintoja.Toimisto antaisi vuosittain raportin kongressille siitä mitä armeija ja tiedusteluviranomaiset ovat havainneet.

MUFONin johtaja David MacDonald on tänään lähettänyt viestin MUFONin kaikille jäsenilleen ja kehoittanut heitä ilmoittamaan tukensa Gillibrandille.

Samassa viestissä MacDonald huomauttaa (kuten itsekin tein joku aika sitten) että se ”lopullinen ” UAP-raportti jota luvattiin syyskuun lopulle ei ole ainakaan vielä julkaistu.


UAP-raportti pitää ehdottomasti julkistaa. Jos siinä ei kerrota mitään jollain AREAnrolla varastoiduista "vihreistä miehistä" niin raportti on tietenkin feikki.

Jos siinä taas raportoitaisiin noista, niin...

MUFLON vai mikä MUFON se on, on pseudotieteellinen seura.

Myös pseudotieteellisillä seuroilla voi olla johtaja. David McDonald on siis pseudotieteellisen seuran johtaja.

Gillibrandin ehdotus lienee hyvä. Tosin se ei ensisijaisesti halunne raportteja maapallon ulkopupuolisista vierailijoista, vaan kuten suraavassa kopioimassani Fox5 kanavan otteessa sanotaan: "Jos muutos hyväksytään, uusi virasto velvoittaisi toimittamaan vuosikertomuksen kongressille tuloksistaan. Erityistä huomiota kiinnitettäisiin UAP:n mahdollisiin kansallisen turvallisuuden uhkiin sekä arvioon siitä, voidaanko tällaiset ilmiöt johtua ulkomaisista vihollisista."

Björn Borg, niin kuin kaikki ns. UFO-uskovaiset taivaalle tuijottajat haluavat edelleen, kaikkien noiden tyhjien vuosikymmenten jälkeen antaa nyt näihin tämän päivän USA:n virallisen tahon linkkeihin vedoten sellaisen kuvan, että siellä USAssa ensisijaisesti oltaisiin valmiina ulkoavaruudesta tulevien uhkien suhteen.

Höh! Kyllä ne siellä varautuvat ihan omalta Tellukseltamme tuleviin mahdollisiin uhkiin.

Nämä UFO-yhteisöt vaan käyttävät jatkuvasti hyväkseen esim. sitä, että USA ei voi antaa jollekin MUFLONILLE ja Björn Borgille tietojaan ja tottakai se näiden Mufonborgien mielestä tarkoittaa sitä, että jotain siellä peitellään ja sama pyörä pyörii aina vain.

Epätietoisuus luo epätietoisuutta ja salaliittoepäilyksiä ja siltä pohjalta on hyvä ponnistaa.

Jos sitten joku Dennis Kalkkis täällä kirjoittaa ns. "sovittelevan" kirjoituksen, niin eihän se mitään muuta!

Ei minullakaan ole tietenkään mitään sitä vastaan, jos ulkoavaruudesta tulisi jonain päivänä viesti: " Hei, toimimme moninkertaisella ultavalonnopeudella ja voimme laittaa laiteohjeemme teille, niin voimme jatkaa keskustelua. Valitettavasti emme ole toistaiseksi ehtineet planeetallenne. On tuossa lähhempänäkin muutamia, terveisin"

Mahdoton UFO-vastustukseni johtuu siitä, kansakoulussa kerrottiin että jumala osasi laittaa Moosekselle ja porukalle erämaahan välievääksi Mannaa ja sytytti vielä pensaankin vai miten se meni. Tokaluokkalaiselkta ainakin mkeni ns. yli.

70-luvulla katselin taas Bowien hengessä pikkukykän taivaalle jotain löytääkseni, en enää Spunikkia.

NYt olen jo n. 40 vuotta tyytynyt siihen, että täällä ollaan ja ihan omillamme.


USA ja senaattori Gillibrand   [ 407413 , B.Borg , 12.11.2021 02:07:51 ]
    UAP ja senaattori Gillibrand   [ 407450 , sherlocker , 16.11.2021 19:19:17 ]
        Gillibrandin haastattelu   [ 407523 , B.Borg , 19.11.2021 01:35:31 ]
            Gillibrandin haastattelu   [ 407542 , sherlocker , 19.11.2021 22:36:03 ]
                Gillibrandin haastattelu   [ 407600 , Ranomir , 23.11.2021 01:46:46 ]