Gillibrandin haastattelu

Ranomir, 11/23/2021 1:46:46 AM, 407600

Lainaus


Voitko kertoa haastattelun sisällön vaikka lyhyen kokoavasti omin sanoin, vai minunko se pitää sinulle tehdä?


Ellei eng. Taivu kokeile kääntäjää ;)

"Tämä on kiireellistä": Kahden puolueen ehdotus UFO-toimistosta työntää uusia rajoja

Senaattori Kirsten Gillibrand sanoo eksklusiivisessa haastattelussa olevansa huolissaan kohtaamisten vaikutuksista sotilashenkilöstölle.

Senaattori Kirsten Gillibrand (DN.Y.) puhuu senaatin asevoimien komitean kuulemisessa 28. syyskuuta 2021 Washington DC:ssä | Patrick Semansky-Pool / Getty Images

Kirjailija: BRYAN BENDER

17.11.2021 17:21 EST

Kahden puolueen ehdotus laajemman sotilas- ja tiedusteluohjelman luomiseksi UFO-tutkimukseen tarvitaan kiireellisesti sen määrittämiseksi, ovatko laivaston ja ilmavoimien lentäjien selittämättömät havainnot uhkaa vai ovatko ne todisteita jostakin "muusta kokonaisuudesta", pääsponsori sanoi keskiviikkona.

"Jos se on vihollisten tai minkä tahansa muun tahon hallussa olevaa teknologiaa, meidän on tiedettävä", senaattori Kirsten Gillibrand (DN.Y.) sanoi ensimmäisessä haastattelussaan. "Pään hautaaminen hiekkaan ei ole strategia eikä hyväksyttävä lähestymistapa."

Gillibrand on tällä viikolla keskusteltavana olevan kansallisen puolustusvaltuutuslain muutoksen takana "poikkeamien valvonta- ja selvitystoimiston " luomiseksi, jolla on valtuudet jatkaa "kaikkia osaston ja tiedusteluyhteisön resursseja, valmiuksia, omaisuutta tai prosesseja". päästäkseen "tunnistamattomien ilmailmiöiden" tai UAP-havainnon pohjaan.

Se vaatisi myös säännöllisiä julkisia raportteja arkaluontoisista aiheista, joita pidettiin viime aikoihin asti marginaalisina, mukaan lukien siitä, onko hallituksella mitään materiaalia UFO-tapauksista tai tietoja mahdollisista kohtaamisiin liittyvistä biologisista tai terveydellisistä vaikutuksista.

"Meillä ei ole ollut valvontaa tällä alueella pitkään aikaan", Gillibrand sanoi. ”Voin yhdellä kädellä laskea, kuinka monta kuulemista minulla on ollut 10 vuoden aikana tästä aiheesta. Se on melko huolestuttavaa, kun otetaan huomioon se kokemus, jonka palvelumme jäsenillämme on ollut viimeisen vuosikymmenen aikana.

Toimenpide menee paljon pidemmälle kuin samanlainen säännös, joka hyväksyttiin osana lakiesityksen parlamenttiversiota, tai aiempia julkisia pyrkimyksiä tutkia UAP:ita.

Asevoimien ja tiedustelukomiteoiden jäsen Gillibrand sanoi, että hän on vaikuttanut voimakkaasti "toistuvat raportit viimeisten kahden tai kolmen vuoden aikana näistä lisääntyneistä merivoimien ja ilmavoimien lentäjien havainnoista".

Hän uskoo, että mahdollisten selitysten moninaisuus on syynä siihen, että ponnisteluja tarvitaan.

Jaa

Tämä on modaalinen ikkuna.

Tapahtui odottamaton ongelma. Tarkista pian uudelleen ja yritä uudelleen

Virhekoodi: MEDIA_ERR_UNKNOWN

Istuntotunnus: 2021-11-22:2f2df862d68a9d6d88e094e2 Pelaajaelementin tunnus: politicoPlayer_6256270975001

OK

Sulje modaalinen valintaikkuna

"Sinulla on miljoona kysymystä, joihin on vastattava miljoonasta syystä", hän sanoi ja mainitsi "koko kirjon tunnistamattomia ilmailmiöitä".

"Puhut dronetekniikasta, puhut ilmapalloteknologiasta, puhut muista ilmailmiöistä ja sitten puhut tuntemattomasta", hän sanoi. ”Riippumatta siitä, missä kohtaat tuntemattoman kysymyksen, sinun on vastattava muihin kysymyksiin. Siksi tämä on kiireellinen. Siksi on mahdotonta hyväksyä sitä, ettei minulla ole tähän mennessä ollut valvontaa tai vastuuta."

Hänen tarkistuksensa loisi myös erillisen "ilma- ja transmedium-neuvoa-antavan komitean", joka koostuu NASA:n, FAA:n, kansallisten tiedeakatemioiden asiantuntijoista, Harvardin yliopiston Galileo-projektin johtajasta, Montanan osavaltion optisen teknologiakeskuksen johtajasta. yliopisto, tieteellinen Coalition for UAP tutkimukset, ja American Institute of Astronautics ja ilmailu .

"Sinun on oltava maailman älykkäimmät ja tietoisimmat mielet kokoontumassa näistä asioista, jotta tiedät, mitä vastustat", Gillibrand sanoi.

Lisääntynyt huomio johtuu kansallisen tiedustelupalvelun johtajan kesäkuussa tekemästä alustavasta arvioinnista , jossa tarkasteltiin yli 140 UAP-tapahtumaa, joita ei voitu helposti selittää, joista 18 ohjattiin tavalla, joka näytti uhmaavan tunnettua aerodynamiikkaa.

"Aina on kysymys: "Onko olemassa jotain muuta, jota emme yksinkertaisesti ymmärrä ja joka saattaa tulla maan ulkopuolelta?" DNI Avril Haines sanoi julkisessa foorumissa viime viikolla .

Gillibrand, joka johtaa puolustusvoimien henkilöstöalakomiteaa, sanoi olevansa huolissaan myös asepalveluksesta, jonka hän väittää olevan usein syrjäytetty, mukaan lukien jotkut, jotka ovat raportoineet asiaan liittyvistä terveysvaikutuksista.

"Kun kerrot ihmisille: "Älä ilmoita nähdessään jotain outoa tai normaalista poikkeavaa, koska ihmiset sanovat "olet hullu", tai menetät uskottavuutesi lentäjänä tai merivoimien lentäjänä, En tietenkään aio ilmoittaa siitä, jos terveydelläsi on jotain vialla. Saman vastauksen saivat ihmiset, jotka kokivat Havannan oireyhtymää", hän sanoi viitaten diplomaattien ja muun henkilöstön viimeaikaisiin mystisiin vammoihin.

"Palvelumme jäsenten kohtelu ei ole hyväksyttävää", Gillibrand lisäsi. "Kun tätä tapahtuu jatkuvasti armeijassa, ihmiset oppivat pitämään suunsa kiinni."

Hän on värvänyt useita kumppaneita molemmilta puolueilta, mukaan lukien republikaanit Marco Rubio, Lindsey Graham, Roy Blunt ja toinen demokraatti Martin Heinrich. "En näe tätä vastustusta millään tasolla", hän sanoi.

Vaikka hän enimmäkseen puhuu ponnisteluistaan ​​kansallisen turvallisuuden kannalta, entinen presidenttiehdokas myöntää myös, että UFOjen "scifi"-vaikutukset pakottivat hänet myös toimiin.

"Ensimmäinen kysymys, jonka sain, kun pääsin tiedustelukomiteaan, oli "Äiti, kerro meille avaruusolennoista." Sanon: "En tiedä siitä mitään", hän muisteli keskusteluja kahden poikansa kanssa. "Saan ehdottomasti tyylikkäimmän äitipaidan tänä vuonna."

Hän todellakin nauttii roolistaan ​​ja vitsailee, kuinka kongressin valvonta voi johtaa siihen, että kongressin valtuuskunta vierailee uusissa kohteissa tai ulottuvuuksissa.

"Ja sitten heti kun suunnittelemme CODELin, ilmoitan sinulle", Gillibrand vitsahti. "Ulkoavaruus CODEL on tulossa."


USA ja senaattori Gillibrand   [ 407413 , B.Borg , 12.11.2021 02:07:51 ]
    UAP ja senaattori Gillibrand   [ 407450 , sherlocker , 16.11.2021 19:19:17 ]
        Gillibrandin haastattelu   [ 407523 , B.Borg , 19.11.2021 01:35:31 ]
            Gillibrandin haastattelu   [ 407542 , sherlocker , 19.11.2021 22:36:03 ]
                Gillibrandin haastattelu   [ 407600 , Ranomir , 23.11.2021 01:46:46 ]