Prof. Ioannidis:n hirveä korona-erehdys

Mr.K.A.T., 7/25/2020 6:20:20 PM, 403482

V. 2005 John Ioannidis julkaisi tuloksen jonka mukaan useimmat (lääket.) tutkimustulokset ovat vääriä, niitä ei onnistuta toistamaan. Järisyttävä tulos, joka on nyt hyväksytty todeksi ja sillä hänestä tuli kuuluisa ja arvostettu.

Mutta nyt häneltä tulee surullista jälkeä. Hän oli maaliskuussa koonnut yhteiskunnan sulun vastaisen "huippu"tiimin kuiskuttelemaan Trumpille, että korona on vain tavallinen flunssa ja yhteiskunta saa pysyä avoimena, antaa talouden rullata. Nyt on paljastunut että hänen tutkimuksensa takana on JetSet halpalento-yhtiön perustajan rahat. Ioannidis haisee korruptoituneelle halvalle lentopetrolille. Jälki on hirmuista, yli 140 000 kuollutta USA:ssa.

Columbian yliopiston virologi Dr. Rasmussenin twitterissänsä:

Dr. Angela Rasmussen @angie_rasmussen
So John "All Science is Wrong Because of Bad Statistics and Bias from Predetermined Conclusions"
Ioannidis assembled an anti-lockdown team to council Trump on public health policy based on
predetermined conclusions. More fantastic work from @stephaniemlee.


| An Elite Group Of Scientists Tried To Warn Trump Against Lockdowns In March
| John Ioannidis’s controversial studies claim that the coronavirus isn’t that big a threat. Before the Stanford
| scientist did any of them, he wanted to take that message to the White House.
| - https://www.buzzfeednews.com/article/stephaniemlee/ioannidis-trump-white-house-coronavirus-lockdowns
- https://twitter.com/angie_rasmussen/status/1286724411559538690

Kommenteissaan Dr. Rasmussen esim.
---
2. April: "Top scientists" from Ioannidis's team go on Fox News to talk about their "science-based" approach for reopening the economy with the founder of JetBlue...for some reason. Why is he involved? Unclear at this time, but he is all for reopening.
---
Still April: Ioannidis and colleagues published the ghastly Santa Clara study pre-print, an ode to bad statistics, recruiting bias, and terrible serology tests, which proved his prior untested hypothesis that COVID-19 is comparable to the seasonal flu.
---
3. May: Ioannidis continues to update the pre-print and also conduct additional meta-analyses of other cherry-picked serosurveillance studies curated to prove his hypothesis that mortality is very low.
---
Still May: @stephaniemlee
reveals that the Santa Clara study was funded by...the founder of JetBlue. Suddenly Ioannidis's unsupported anti-lockdown stance and eagerness to convince the president makes a lot more sense. He has a financial stake in it.
---
June and July: Ioannidis continues updating all his pre-prints to this day, even after 140,000 have died in the US from #COVID19. This is an unethical and inexcusable use of his power and platform and a severe threat to public health.
---


Ja se vielä että tämä epidemiologian suuri nimi julkaisee vääristymien, kehnon tilastotieteen, kirsikonpoimintojen jne kautta kamalan tutkimuksen.

Muokannut: Mr.K.A.T., 7/25/2020 6:23:27 PM