Suuri ja Mahtava resetointi

Teppolainen, 12/6/2020 4:45:37 PM, 404146

Maailman talousfoorumi on Geneven lähellä Colognyssä majapaikkaansa pitävä, voittoa tuottamaton säätiö. Se tunnetaan erityisesti Davosissa vuosittain järjestettävästä, liikemaailman tärkeimmät johtajat, merkittävät poliitikot sekä valitut älyköt ja toimittajat yhteen kokoavasta tapaamisesta, jossa maailman miljardöörit ohjeistavat poliitikkoja miten rahvasta pitäisi hallita.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailman_talousfoorumi

Nyt nämä maailman johtavat vaikuttajat ovat ottaneet Maailman talousfoorumin kautta agendakseen Suuren Nollauksen koronaepidemian varjolla. YouTubesta löytyy Maailman talousfoorumin video koskien The Great Resetia, jossa vaikuttajat puhuvat mukavia maailmanjärjestyksen muuttamisesta:
https://www.youtube.com/watch?v=VHRkkeecg7c

Samaan aikaan suurta nollausta pidetään hörhöpiirien salaliittoteoriana. Melkoisen vaikutusvaltainen porukka on tätä "salaliittoteoriaa" kääntynyt kannattamaan, voisi sen perusteella jopa epäillä että teorialla on edellytykset muuttua realiteeteiksi.
https://twitter.com/Lauren_Southern/status/1329189654105505793
https://www.youtube.com/watch?v=oQxaGm7eK4U

Maailman talousfoorumin sivuilta löytyy runsaasti tietoa tästä Suuresta ja Mahtavasta nollauksesta, jonka myötä muun muassa omistusoikeus marginalisoidaan (mutta olet silti onnellinen neuvost.. maailmankansalainen):
Lainaus
The Great Reset launched by World Economic Forum and HRH The Prince of Wales. Seeking better form of capitalism as world recovers from pandemic. Welcomed by UN, IMF, and companies Microsoft, Mastercard and BP

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/the-great-reset-this-weeks-world-vs-virus-podcast
https://www.weforum.org/agenda/2016/11/8-predictions-for-the-world-in-2030/
https://twitter.com/wef/status/828646291399913472

Lännen voitettua Neuvostoliiton kylmässä sodassa, 90 -luvulla puhuttiin paljon Uudesta Maailmanjärjestyksestä USA:n poliittisen eliitin keskuudessa. Sillä tarkoitettiin muuttaa maailmanjärjestystä avoimilla rajoilla, vapaalla kaupalla ym. globalismilla, jonka puitteissa kaikki olisi vapaasti kaupan aina työvoimasta tavaroihin, finansseista ihmisiin. Maailman vaikuttajat näkivät USA:n tämän uuden aikakauden veturina, jonka piti pistää asiat järjestykseen. Euforia uudesta maailmanjärjestyksestä tarttui aikanaan myös Eurooppaan ja Eurooppa sotkeutui EU:n puitteissa yhä tiiviimmin globalismin agendaan.

Globalistien luoma Uusi Maailmanjärjestys liputti ulos työpaikat halpamaihin ja teki länsimaat tuontiriippuvaisiksi tiputtaen pois länsimaiden taloudellisen pohjan. Lopputulos oli tähtitieteellinen velkaantuminen, kutistuva keskiluokka, ongelmallinen maahanmuutto, pirstaloituneet kansakunnat ja miljardööriluokan hegemonia, jonka puitteissa kontrolloidaan niin puhetta kun politiikkaakin. Yksi merkitävistä Uuden Maailmanjärjestyksen takapiruista ja hyötyjistä oli Kiina, joka härskisti käyttää vaikutusvaltaansa varastamalla vesiä ja maita muilta, tyhjentämällä Afrikan luonnonvaroista ja varastamalla teknologiaa lännestä.

Uuden Maailmanjärjestyksen agendassa päädyttiin kuitenkin jonkinlaiseen pysähtyneisyyteen Obaman kaudella. Lopulta globalistit saivat 2016 vaaleissa kunnolla huutia kun Trumpin myötä Uutta Maailmanjärjestystä alettiin kelaamaan takaisinpäin. Korona kuitenkin tarjosi UUden Maailmanjärjestyksen kannattajille savuverhon, jonka avulla Uutta Maailmanjärjestystä pyritään palauttamaan nyt jatkamaan Suuren ja Mahtavan nollauksen kautta. Epäselvissä vaaleissa Joseph Biden päätyi Yhdysvaltain presidentiksi tuomaan toivoa Suuren Nollauksen kannattajille.

Suuri nollauksen taustalla oli alun perin Maailman talousfoorumin perustaja Klaus Schwab, joka esimerkiksi kirjassaan “Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution” esitti mahdollisuuden ihmisen fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin yhdistämiseen mikrosorujen avulla. Suuri nollaus on muodostunut lyhyessä ajassa tarkoittamaan uutta aikakautta, jossa maailman järjestys pistetään jälleen uusiksi, mutta tällä kertaa koronan varjolla. Justin Trudeaun YK:n puheen mukaan "korona antaa mahdollisuuden nollaukselle": https://www.cbc.ca/news/politics/great-reset-trudeau-poilievre-otoole-pandemic-covid-1.5817973

Suuri nollaus keskittyy paljon ihmisten kontrollointiin ilmastomuutokseen vastaisten toimien, feministisen identiteettipolitiikan, inklusiivisen kiintiöpolitiikan jne. avulla, jotka myös olivat aiheena vuoden 2020 Davosin kokouksessa: https://www.weforum.org/focus/davos-2020-collection . Siihen on liimattu päälle kommunistinen omistusjärjestelyjen muutos, jossa esim. työntekijöillä olisi jonkinlaista omistusvaltaa yrityksiin: https://www.weforum.org/agenda/2020/02/employees-stakeholder-capitalism/. Lopulta 2030-luvulla omistusoikeus marginalisoituu jos Maailman talousfoorumin visioita on uskominen. Suuryrityksiä lukuun ottamatta tietysti, jotka hoitavat tietyt likaiset hommat valtioiden puolesta, sotarikoksista sensuuriin.

Schwabin puheet ovat alarmistisia maalaten koronan apokalyptiseksi taudiksi, joka edellyttää täydellistä poliittista ja taloudellista muutosta. Puheissa kritisoidaan yllättäen mm. jättimäistä velkaantumista, jota Maailmantalousfoorumi on itse ollut ajamassa. Miljardöörien ja poliittisen eliitin oudot puheet Suuresta ja Mahtavasta nollauksesta onkin saanut ihmiset varpailleen ja aihe trendaa esimerkiksi Twitterissä.

Suuri ja Mahtava Nollaus haastaa tietoisesti yhteiskunnan sosiaaliset, kulttuurilliset ja taloudelliset rakenteet – jopa niiden tuhoutumiseen saakka. Uudeksi normaaliksi julistettu poikkeustila saa uusia merkityksiä, jos keksitään muita tekosyitä kuin korona ihmisten kontrolloimisen jatkamiseen. Poikkeustilan julistamisen kynnyksen aleneminen tarkoittaa, että asetuksista voidaan päättää pienen piirin sisällä. Näissä pienissä piireissä Valtioiden parlamentit nähdään helposti epämukavina ja jarruttavina tekijöinä, jotka ainoastaan haittaavat valtaeliitin tahdon toteuttamista. Vielä vuoden alussa pidettiin joitakin päätöksiä mahdottomina toteuttaa, mutta nyt koronakriisiin vedoten, näitä visioita on toteuttu valtavalla vauhdilla. Päättäjien on onnistunut kytkeä ajankohtainen kriisi järjestettyihin, jo ennen koronaa olemassa oleviin ongelmiin. Kaava on aina sama ja hyvin yksinkertainen: Meidän vastuullamme on ratkaista kaikki maailman ongelmat.

Vatikaanissakin on sekin noussut vastustusta Suurelle Nollaukselle: https://www.globalresearch.ca/archbishop-vigano-warns-trump-great-reset-plot-subdue-humanity-destroy-freedom/5728172

Arkkipiispa Viganon mukaan Suuri Nollaus ajaa seuraavia asioita:
Ympäristötietoisuus “Uusi maailma, jonka luomme, tulee olemaan luonnonmukainen, luova ja positiivinen!";
Ihmisoikeudet “Jokainen tulee olemaan rakastettu ja arvostettu”;
Kollektivismi: “Tulee olemaan taattu tulotaso. Köyhyys tullaan eliminoimaan!”;
Perhekäsitys tuhotaan: “On monenlaisia perheitä. Kaikki ovat hyviä!”;
Jaettu omistus: “Kukaan ei omista mitään. Kaikki tulevat jakamaan!”;
Ekumenia ja moniuskontoisuus: “Tasaveroinen ääni jokaiselle uskonnolle! Globaali spiritualiteetti!”;
Kommunismi: “Kiina on hyvä. Kiinalaiset näyttävät tien eteenpäin!”

Lopulta päädytään Minority Reportin maailmaankuvaan, jossa ihmisiä rangaistaan rikoksista, joihin heidän epäillään syyllistyvän tulevaisuudessa.

Muokannut: Teppolainen, 12/6/2020 4:52:39 PM